Tolstrup DATA - webløsninger

Profil Web-løsninger Specialprogrammer Bogudgivelser Kontakt

PC indsigt og udsyn
   Bogen
   Programmer
   Supplement
   Download

Programmering
   Programkonstruktion
   med Delphi
 (Udsolgt)

PC indsigt og udsyn - bogen

Forside Ved bestilling direkte hos os er prisen excl. moms og forsendelse

125 kr. pr. stk. v/1-3 stk.
100 kr. pr. stk. v/mindst 4 stk.


Målgruppe og beskrivelse

Den primære målgruppe er datalogifaget i gymnasiet.

Bogen har 3 dele.

Første del forklarer principperne for hvordan en datamaskine virker, med undgangspunkt i simpel, virtuel maskine (dvs. en tænkt maskine). Denne maskines maskinkode og assemblerkode gennemgåes i kapitel 1-3. I kapitel 4 omtales kort oversættelse fra højniveausprog til den virtuelle maskines assemblerkode.
Til denne del af bogen hører et program som simulerer den virtuelle maskine, således at læseren kan eksperimentere med assemblerkode, maskinkode og oversættelse.

Anden del beskriver kort de vigtigste elementer i et operativsystem. Bl.a. gennemgåes samtidig afvikling af flere processer. Simulationsprogrammet kan i seneste udgave simulere samtidig afvikling af to maskinkodeprogrammer. Til bogen findes nogle småprogrammer, som illustrerer samtidig afvikling af flere processer i Windows.

Tredie del beskriver opbygningen og funktionaliteten af internettet: Domæneadresser, IP-adresser, funktionen af browser og e-mail. Dernæst beskrives hvordan information sendes på internettet. Også i denne del af bogen kan læseren udføre eksperimenter enten ved hjælp af websteder eller en telnet-klient.

Indholdsfortegnelse kan her ses i to formater:
HTML-indholdsfortegnelse
PDF-indholdsfortegnelse (samme layout som i bogen)

Fejlliste til bogen