Tolstrup DATA - webløsninger

Profil Web-løsninger Specialprogrammer Bogudgivelser Kontakt

Specialudviklede programmer


Vi har lang tids erfaring i udvikling af specialtilpassede programmer til Windows, i tilfælde hvor standardprogrammer ikke er tilfredsstilllende. Sådanne specialudviklede programmer har en række fordele

  • de rammer præcist kundens behov
  • de kan tilpasses kunden ønsker
  • har en enkel og hurtigt betjening i kraft af en tilpasset brugergrænsefladen
Vi udvikler altid med tæt kontakt til kunden med iterative metoder, dvs. vi hurtigt leverer noget der kører, således at feedback gives meget tidligt i udviklingsforløbet, og på grundlag af fungerende kode.

Eksempler på programmer vi har leveret

En møbelfabrik ønskede et program, hvormed de på skærmen kunne opbygge et reolsystem af løsdele efter en kundes ønsker og udskrive faktura, stykliste og tegning.
Ordrene blev gemt og sammensat i serier til produktion, programmet udskrev alle nødvendige lister til indkøb af træ, fremstilling af limtræ, udskæring, boring mv. samt pakkelister til forsendelse. (Dette udgjorde en større programpakke.)

Et databaseprogram til kemi. Ud over sædvanlige stofoplysninger havde programmet avancerede søgninger efter stoffer og det kunne vise molekylstruktur i 2D og 3D, med mulighed for at roterer molekylerne og zoom ind og ud som på en film.

Et kostanalyseprogram med mulighed for at analysere en indtastet kost. Indtastningen er yderst effektiv idet programmet løbende viste de levnedsmidler det forventede det drejede sig om, så de fleste levnedsmidler kunne vælge efter blot 2 eller 3 bogstaver. Var der specielle ønsker til kostens indhold af næringsstoffer fedt, protein mv. kunne levnedsmidler vælges ud fra indhold af de pågældende næringsstoffer. Udskrifter kunne meget enkelt opbygges med netop de oplysninger, man ønskede.

Vi benytter værktøjerne Delphi, .NET og C# og Java.